2013-02-07

DOC LOUNGE 12 Februari


Rykande färsk från världspremiären på Göteborgsfilmfestival (28 jan) kommer nu The Sarnos – A Life in Dirty Movies till Doc Lounge Lund för Skånepremiär. Detta är filmen om den legendariske sexploitation-regissören Joe Sarno och hans lojala fru och samarbetspartner Peggy.
   Vi har den stora äran att gästas av regissören Wiktor Ericsson och Peggy under denna speciella kväll!
 
THE SARNOS – A LIFE IN DIRTY MOVIES
Av Wiktor Eriksson / Sverige, 2013 / 80 min
The Sarnos är en kärlekshistoria om den legendariske sexploitation-regissören Joe Sarno och hans lojala fru och samarbetspartner Peggy. Filmen berättar om deras plats i sexfilmshistorien, om livet mellan New York och Sverige och deras strävan att producera en sista erotisk film.
För manus och regi står Wiktor Ericsson, som tidigare framförallt gjort sig känd som manusförfattare, bland annat till den hyllade TV-serien Starke Man. Han har också regisserat kortfilmen I Sverige kan alla simma och KK. Detta är hans första långfilmsdokumentär.
DJ: Master mindsen bakom RadioAFs program I Vaginan står för musiken. Möt dem på Doc Lounge, eller tune in på 99,1 MHz varje fredag kl. 18.00!
MAT&BAR: Ät din middag på Doc Lounge. Vi serverar alltid en vegetarisk soppa med bröd för 69 kr och i baren säljs det också vin, öl, kaffe, snacks mm.
TID: Kassan öppnar 19.00 / Film ca. 20.00 PRIS: 80kr / Student 60kr / GULDKORT (fri entré hela våren) 300kr

Inga kommentarer: