2016-11-03

Fångat i flykten: Tea Party-trojka av Nidhögg

PF: Tjena grabb … kolleger! Välkomna - trevligt att träffas igen för ett litet Tea Party!

CW och I-KE:
Hej! Hej!

PF:
Ja, idag ska vi först utvärdera vår framgångsrika kampanj mot den rödgröna röran och deras ”Handlingsplan mot våldsbejakande extremism” – därför bjuder jag idag som omväxling på IS-te – och sedan ska vi diskutera hur vi går vidare i samma anda.

I-KE:
Jamen, deras plan är det väl inte, vi röstade ju alla för den … och framgångsrik … vi avslöjade ju att vi inte läst planen, och att det över huvud taget inte stod något om hemvändande jihadister och …

CW:
Dumheter!! Klart den var framgångsrik! Mitt parti fick där en hel binge SD-röster! Och tänk sån uppmärksamhet vi fått i massmedia! Till och med den där mallgrodan Mellin i Aftonbladdret har tagit upp det.

I-KE:
Men det står ju faktiskt inget om lyxliv och körkort – planen handlar ju om förebyggande arbete …

PS:
Spelar väl för fan ingen roll vad det står i planen! Tror du folk läser den …

Ingen rök utan eld

CW: Nej, just det … SD-väljarna tror alltid vad de vill tro och andra pappskallar tänker ”ja, ja ingen rök utan eld”.

I-KE:
Fast vi i alliansen framstår ju som splittrande när KD inte är med . . .

CW:
Skitsamma! De skenheliga jävlarna kommer nog med i nästa kampanj!

I-KE:
Nästa kampanj? Vaddå?

PS:
Jo, efter att vi nu har konstaterat att vår attack varit synnerligen framgångsrik – vi skiter i dina invändningar, I-KE - så går vi nu vidare på denna fiskefärd i dessa härliga brunblå vatten. Nu ger vi oss i kast med nästa handlingsplan!

I-KE:
Vilken handlingsplan?

CW:
Aha, jag antar att du menar ”Plan mot våld i nära relationer” som nu snart ska tas av kommunfullmäktige? 

Solresor och lyxkryssningar
PS: Precis! Där tänkte jag nu att vi gör en gemensam skrivelse till kommunstyrelsen där vi KRÄVER att solresorna till Medelhavet och lyxkryssningarna i Karibiska sjön utgår ur planen för de mohammedaner, som misshandlar sina fruar, sambor och döttrar. Nej, förresten – vi gör en motion till fullmäktige och kräver det redan innan fullmäktige har tagit planen! Fy fan, så smart jag är!

I-K. E:
Stopp nu! Det står ju inget om resor och kryssningar i planen. Det står ju bara om behandling av våldsutövare. Och vi kan väl inte skriva att det bara ska gälla muslimer …

CW:
Har du inte fattat? Vi tolkar att det står om solresor och lyxkryssningar. Vi ser till att vi får tolkningsföreträde helt enkelt. Och självklart så antyder vi bara att det är muslimer det gäller. ”Främmande kulturer” brukar räcka. Så raggar vi upp någon korkad journalist så ska ni se att våra kära nättroll hakar på ungefär som i fallet med planen mot våldsbejakande extremism.

PS:
Ja och jag som har kontakter i England kan till dom bekräfta att det faktiskt står så i planen, precis som jag gjorde när extremismplanen kom på tapeten. Så kommer det sedan i någon brittisk sensationsblaska – smarrigt! Då blir det ändå sannare när den nyheten vänder tillbaka hit!

Motioner om vad som helst

CW: Just så! Vips så blir det en sanning att det går att tolka så.

PS:
Ja, låt oss skrida till verket och tota ihop en text till fullmäktigemotionen. Jag tar befälet, som min partiledare brukar säja. Vi liberaler är ju vana vid att skriva motioner om vad som helst, så det kommer att gå geschwint. Sen får vi fila vidare på vår strategi att lägga oss så nära SD som möjligt för att försöka ta så många av deras röster som möjligt …

I-KE:
Jaja, ni pojkar vet väl som vanligt bäst … men tänk om folk börjar få svårt att se skillnad på oss och SD???

Inga kommentarer: