2014-05-01

Lisbeth Å. en hubot? av lillbjörnen

Om rubrikens lätt medelålders "pingla" tittar ut över SVT:s publikhav inkl. VBläsarna med nåt förebrående men samtidigt förbryllat och smickrat i blicken så fick nog ved. en kopia av mitt mail - enkla teleprompterryttare adresseras ej direkt. Vi får sen se om assauts de citoyen blir a la mode även la Suède så entrédelen till Sanningsministeriet på Gärdet kan bli en smula deformerad efter vaktpersonalen getts möjlighet retirera, förstås. Civiliserat barbari och måttlighet även kring bärsärkagång gott folk, verkar som nån knyckt mitt koncept för Fysisk politik vs postversionen av la maison de peuple! En FSB-trojan i min himmagjorda P4:a? Tänk dom hittar rätt där, snart får man väl ett tackmail från Kreml och gärna genstabch även, den strame bak Krigsplan Civil för Ukraina.

CB har ju varit smått osynlig i PS-media sista veckan även om på västlig säkpolkonf i Estland, enl. en av PTO:s favoritdamer vid namn Dahl. Hon ingick i Ivar Ekmans panel i lördags - vad tyckte ni? CB blev ju kallad krigshetsare i ring P1 och kanske har torrt magistrale Reinfeldt funnit anledn. påpeka att UM är underordnad SM med då både regering och sossar bak sig. Kan ju kosta Gotland på 50 år med minimal hyra samt halva Muskö och en svenskfinansierad marinbas vid Stenungssund jämte en obegärd minering kring Bornholm för den tror björnar är i ide året om. Skrev så ett kort till den nu sitter på Kollontajs forna excellensstol och begärde en Spetsnazop. mot CB, när denne ylade som värst. Snällt så SÄPO slipper ånga upp! Var framfusig nog begära xa kopia till Hamiltonskan fast nog klokt kolla om kortet alls kom fram ..  Hamnade väl i en inbox "exekutiva ärenden, brådskande" i Grå Huset.

Föreslog vidare inreseförbud för de'min. Ohlsson samt att fyra namngivna SR/SVT-korrar skulle deporteras till tf öst-västlinje längs Dnjepr, att placeras i demarkationsroddbåten sen lösen krävts och getts via temp teleledn å flodbotten. Dock än bättre om blir omhändertagna in situ att säga. En småhalt madame Löfgren med rispor i ansiktet och blåmärken på skämmiga ställen, tja nog meritblessyrer för en chefsmodul hemmavid och MUST-sergeant Jönsson med vol. POW förhörskursen från Karupsbunkrarna månne hamnar på NATO-uppdrag i Minsk så se upp Belorus KGB!

Min PS-krönika sist var ju rätt tam man blir ju matt och handfallen av all Sodom&Gomorra i licensfinansierade fora och TV4 snart lika lättviktig som sina extrakanaler - och så slopat lokalt. I SVT är det vulgobarocka digitala effekter med bombasm-jinglar samt scen-skuttande nyhetsansvariga och så div nätkopplingar jämte allt annat i gränslösa lekstugan. Fast BBC värst - det minner om Ludvig XIV mellanvägs chambre dormir publique och grande salle de la cour när räknas ner till nyhetsdags! Om ni skulle satsa på spartansk, kritisk och intelligent samt hemskt gärna politiskt och ideologiskt neutral omvärldsbevakning med hög akad. faktor istället? Med sista menas inte blott emeritus Gerner, försvarets framskjutne anti-kommissarie från Uppsala och 80-talet. KrG var ju gäst hos Linder i Axess ännu en fd SvD polchef med många +points hos oss sinistra. Och var inte Gerner med i Civilisationsserien oxå, med Gür? Axessredaktionen kan väl inte släppa loss en sån professorsclown hur som, ju en kvalitetskanal. Överraska med kritiska frågor kring mixtaburetten på 80-talet och var hans hat mot allt ryskt, socialistiskt och östkulturen generellt bottnar. Och en surprise-panel med nån vänsterhällad, så Svante Nordin och nån yngre akademiker typ han bak Tingsten och CIA. Blanda med siktpunkt årets praktgräl i stundtals väl stillsamma Chopinsmäktande Axess! Och med en leg läkare i kulisserna så vi inte skickar överkammaren akut till kardiologen.

Tror jag uppvaktar Eva med en kopia samt minner om att svar ej erhållits om hon överste inom psykförsvaret fram till ev. pension som general och hur vapenslagsbeteckn. för en statlig, överordnad propagandaofficer ser ut. En riktig Svenssonfjäsk är hon  SVT:s ex nöjeschef och fältropet för VD-gärningen var väl "Underhållning till döds". Vadå, modernklassiskt bokcitat ...  Små fjunlätta k-journalister å SR äro Gunnar Bolin och Måns Hirschfeldt (son t. ?) och han halvindiern i SVT samt Sahlin osv. Och Anna Hedenmo kan väl köra en remake av rättegången mot Cecilia Uddén fast med östkorrar från Dixelius över Stig Fredriksson till Claes JB och fråga vem som försvaret utbildat samt om dom fick lära sig elchocker och sömndepravation samt nej t. toaärende på S1. Dock ej Stig, tillhörde väl "skönandarna" och universitetsutbildad endast. Måtte kriget komma snart en sån här fred är mer än vi mäktar.

Inga kommentarer: