2013-10-31

Slutpixlat av Göran Persson

Hittade en intressant bild på nätet som ledde vidare till webbsidan slutpixlat. Där verkar vara ett intressant innehåll med en ironisk sida som tilltalar mig som VB-redaktör och därmed läsekretsen hoppas jag.
   Besök gärna deras sida och titta på deras material. Nedan finns deras egen programförklaring:

"Slutpixlat är en bildsatirblogg som motvikt till alla SD-troll som göds och närs av bland annat sajten Avpixlat. Någon måste ju tala om sanningen för menigheten och tala om att allt det som skrivs i Avpixlat enbart är av högst rasistisk och främlingsfientlig karaktär. Avpixlat som är SD:s språkrör är inget annat än en skamfläck i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. De många lögner och felaktigheter om verkligheten som sprids via denna sajt får ju inte stå oemotsagda.

Dessutom är Slutpixlat också för ett mångkulturellt svenskt samhälle där full religionsfrihet och sexuell frihet råder. Ingen ska behöva lida för sin tro eller läggning.
"

Till sist ännu en bild från Slutpixlat. Budskapet är lätt att hålla med om, om metoden är rätt sätt att genomdriva det önskade resultatet kanske förjänar att diskuteras. Jag tycker i alla fall att det är roligt.






Inga kommentarer: