2016-01-28

Doc Lounge Lund presenterar: DREAMCATCHER • Regissörsbesök • Live: We Float Duo

2 februari kl. 19:00, Mejeriet Stora Södergatan 64, 222 23 Lund
Nu är det dags för Doc Lounge nummer två i vår-ordningen. Vi visar filmen "Dreamcatcher" och filmens regissör Kim Longinotto kommer hit i egen hög person och presenterar. Dessutom spelar We Float Duo innan filmen. Så kom i god tid för sittplats, regissör och musik!
”Dreamcatcher” tar oss till en gömd värld genom ögonen av en av dess överlevande; Brenda Myers-Powell. Som en före detta prostituerad tonåring som jobbade på Chicagos gator, trotsade Brenda alla odds och blev en stark förespråkare för förändring i sitt samhälle. Med värme och humor ger Brenda hopp till de som inte har något. Hennes historia är deras inspiration.
Regissör: Kim Longinotto
Land: UK/USA
År: 2015
Längd: 104 min
Språk: Engelska

WE FLOAT DUO
We Float duo bjuder in lyssnaren till en värld uppbyggd av starka melodier och eftertän-ksamma texter. Musiken har en tydlig och säker identitet och rör sig mellan avskalat och intensivt. Det är direkt och nära, hoppfullt och vemodigt. I våras släppte We Float sitt kritiker-rosade debutalbum på Havtorn Records i sitt kvartettformat. För denna konsert återvänder We Float till sitt ursprungsformat, duon. Basisten Anne Marte Eggen skriver låtarna som är influerade av både jazz och pop. Med sig har hon sångerskan Linda Bergström.
Lyssna

Inga kommentarer: